Future Of Learning

 

Projektina näyttävä tulevaisuuden oppimisen seminaari. Ilmeen on oltava futuristinen ja siksi kirjasinvalinta Futura tuntui oikealta vaihtoehdolta. Valokuvat ja tyylikäs taitto loivat tapahtumaan taianomaisen yhdistelmän. Teimme tapahtumaan myös animaatioita, joita löydät animaatio -sivulta.

 

 

 

 

 

Amis-lehti

 

Amis-lehden ulkoasun päämääränä oli nuorekkuus ja trendikkyys. Halusimme käyttää mielikuvitusta ja tuoda luovuutemme esiin kokeilemalla uusia tyylejä. Teeman mukaiset valokuvat yhdessä hauskan ja rennon sisällön kanssa sitoivat lehdestä uniikin ja elinvoimaisen julkaisun.

 

 

 

 

 

Aikuiskoulutustori

 

Oppia ikä kaikki. Aikuiskoulutustorin ilmeessä halusimme yhdistää uutta ja vanhaa. Kirjaimet näyttävät vanhalla painokoneella painetuilta ja laatikot ovat röpelöisiä. Värimaailma on raikas ja inspiroiva.

 

 

 

 

 

Yritysneuvola

 

Neuvoja ja tukea yrityksille. Yritysneuvolan ilmeen täytyy olla asiantunteva ja luotettava. Mielestämme moderni ja tyylikäs ilme antaa nämä mielikuvat. Sininen väri on rauhallinen ja helposti lähestyttävä.

 

 

 

 

Terveystalo Sympatum

 

Hammaslääkäriasema Sympatumin logon tarkoituksena on luoda mielikuva sympaattisuudesta ja luonnollisuudesta.

 

 

 

 

 

Ohjaamo Keski-Uusimaa

 

Suunnittelimme Ohjaamo Keski-Uusimaalle flyerin (vasemmalla) ja roll-upin (oikealla). Halusimme luoda yhtenäisen ilmeen, joka erottuisi muista Ohjaamoista. Mielestämme asiallinen värimaailma luo luotettavuutta. Kuvitukset luovat leikkisyyttä ja rentoutta.

 

 

 

 

Ruohonjuuri-lehti

 

Suunnittelimme kaksi ensimmäistä Ruohonjuuri -lehteä, josta Ruohonjuuri sai pohjan jatkaa lehteään itsenäisesti eteenpäin. Halusimme luoda ekologisen ja trendikkään lehden, joka myötäilisi Ruohonjuuren brändin ilmettä. Mielestämme Ruohonjuuri -lehti on sisällöllisesti parhaimpia asiakaslehtiä, joita olemme lukeneet. Suosittelemme tutustumaan!

 

 

 

 

 

Inside Laugarvatn

 

Inside Laugarvatn on valokuvakirja, joka muotoutui Marian työharjoittelun aikana Islannissa. Valokuvateos kertoo pienen kylän elämästä ulkopuolisen silmin. Teos oli esillä Pekka Halosen Akatemian lopputyönäyttelyssä. Joitakin kuvia kirjasta löydät myös sivujemme valokuvaosiosta.

 

"A tiny village of 250 kind-hearted inhabitants and harsh winterly storms. A place where I had a chance to experience a community with the eyes of an outsider. These pictures are some of the first encounters with nature and with the people I met. I owe my eye-opening experience as an outsider to these amazing people of Laugarvatn who didn't hesitate to welcome me into their lives."

 

 

 

 

Insite Finland

 

Teimme logon insite Finlandille, joka on Google Business View -palveluita tuottava yritys. He mahdollistavat virtuaalisen pääsyn yrityksen tiloihin ennen varsinaista vierailua ja ostopäätöstä. Insite logon inspiraationa oli kartan pinni ja kompassi. Päädyimme pyöreään muotoon, joka kuvastaa 360°-virtuaalikierrosta.

 

 

 

 

info@milesahead.fi

+358 44 9807798

info@milesahead.fi

+358 44 9807798

 

Ohjaamo Keski-Uusimaa

 

Suunnittelimme Ohjaamo Keski-Uusimaalle flyerin ja roll-upin. Halusimme luoda yhtenäisen ilmeen, joka erottuisi muista Ohjaamoista. Mielestämme asiallinen värimaailma luo luotettavuutta. Kuvitukset luovat leikkisyyttä ja rentoutta.