Infinity Breath ∞

 

Välillä on hauska yllättää ja tehdä jotain erilaista. Teos on tarkan geometrisen ja rennon muotomaailman tasapaino. Kehykset on tehty käsityönä vanerilevyistä muotoon taivuttamalla. Aleksin työ oli esillä Pekka Halosen Akatemian loppunäyttelyssä Kaapelitehtaalla.

 

 

 

 

 

AMIS-lehden kuvitukset

 

Kuvituksista haluttiin rentoja, nuorekkaita ja trendikkäitä. Niitä tehtiin käsin ja koneella. Vasemmanpuoleinen neitokainen piristi sisällysaukeamaa kukkaisella olemuksellaan. Oikealla oleva raketti rakentui kuvista ja muodoista kollaasiksi.

 

 

 

 

 

Teemme monipuolista kuvitusta printtiin ja näytöille

 

Kuvittaminen on meillä veressä. Olemme pienestä pitäen piirtäneet paperille ja nykyään taidamme myös digitaalisen kuvittamisen. Käytämme vieläkin molempia tekniikoita ja monessa projektissa kaikki alkaa kynästä ja paperista.

 

 

 

 

 

#designfortigers

 

Teimme Keravan Crazy days -tapahtumaan tempauksen, jossa keräsimme rahaa WWF:lle uhanalaisten tiikereiden suojeluun. Kuvitimme taulun, jonka avulla voit ikuistaa itsesi tiikeriksi.

 

 

 

 

Animaatio Keravan Nuorisovaltuustolle

 

Keravan Nuvalle tehty animaatio oli kuvituksen juhlaa. Halusimme käyttää hahmoissa ja taustoissa selkeitä muotoja ja tuoda mielenkiintoa erilaisilla tekstuureilla. Halusimme pitää tyylin Nuvalle ominaisena, eli nuorekkaana, rentona ja hieman koomisena.

 

 

 

 

info@milesahead.fi

+358 44 9807798

 

AMIS-lehden kuvitukset

 

Kuvituksista haluttiin rentoja, nuorekkaita ja trendikkäitä. Niitä tehtiin käsin ja koneella. Ylempänä oleva neitokainen piristi sisällysaukeamaa kukkaisella olemuksellaan. Alempana oleva raketti rakentui kuvista ja muodoista kollaasiksi. Kuvalla aloitettiin artikkeli yrityksestämme

 

 

 

 

info@milesahead.fi

+358 44 9807798